Avdelinger

Bra Minilager Drive in etablerer flere nye lagerlokasjoner i 2019. Avdeling Nesodden, Ellingsrud, Vinterbro og Moss er i dag etablert og er døgnåpne avdelinger.  I tillegg er vi i dialog med flere eiendomsaktører om attraktive tomter regulert for dette formålet. Kjenner du til noen eller vet om noen tomter som kan passe til dette formålet så ikke nøl med å ta kontakt.

Ellingsrud

 

Oslo området:

Avdelingen ligger sentralt langs E6 like nord for IKEA Furuset, GPS adresse til avdelingen er Skansen Terrasse 7, 1062 Oslo. Man kjører av E6 mot Ellingsrud Vest og avdelingen ligger ved siden av Rema 1000 på Skansen.

Rygge-Moss

 

Moss området:

Avdelingen ligger sentralt ikke langt fra E6, GPS adresse til avdelingen er Larkollveien 4, 1570 Dilling. Man kjører av E6 mot Larkollen som er avkjøringen rett etter Moss. Avdelingen ligger like ved Rygge  ungdomsskole og rådhus. 

Nesodden

 

Nesodden området:

Denne avdelingen ligger på Søndre Grøstad Gård ca. 1 km inn på Nesoddlandet når man kommer fra Frogn. Avstanden fra Nesset er 11 km. GPS adressen til avdelingen er Grøstadveien 21, 1459 Nesodden.

Vinterbro

 

Vinterbro området:

Avdeling Vinterbro ligger sentralt på Nesset. Avdelingen vil være et sentralt punkt for de som bor i Ås, Ski, Nesodden og Frogn. Avdelingen ligger ca. en km syd for Vinterbrosenteret. GPS adressen til avdelingen er: Kjernesveien 2, 1407 Vinterbro.

Mobilt Minilager

Bilde av kunder utenfor container - BRA Minilager Drive In Oslo

 

Få et lager hjemme til flytting eller mellomlagring!

Bra Minilager Drive in tilbyr nå mobilt minilager i forhold til flytteprosesser eller andre lagringsbehov. Med denne løsningen sparer våre kunder mye tid ved å få minilageret tilkjørt til ønsket adresse. Derfra kan vi kjøre minilageret til mellomlagring på en av våre lageravdleihnger eller direkte til ny adresse. 

Vi kan også tilby at minilager står hos kunde i en kortere eller lengre periode, avhengig av behov. For eksempel ved oppussing av hjemme eller et ekstra ordinert behov av andre årsaker.  

Vi kan også tilby flyttehjelp da vi samarbeider med Oslo og follo flytteservice. Be gjerne om en pris på flytting. 

 

BESTILL ENKELT PÅ NETT HER