Avdelinger

Bra Minilager Drive in etablerer flere nye lagerlokasjoner i 2019. Avdeling Nesodden og avdeling Ellingsrud er i dag etablert og er døgnåpne avdelinger. Avdeling Vinterbro vil også være døgnåpen og forventes å være i drift fra 1. mai 2019. I tillegg er vi i dialog med flere eiendomsaktører om attraktive tomter regulert for dette formålet. Kjenner du til noen eller vet om noen tomter som kan passe til dette formålet så ikke nøl med å ta kontakt.

Ellingsrud

 

Oslo området dekker:

Avdelingen ligger sentralt langs E6 like nord for IKEA Furuset, GPS adresse til avdelingen er Skansen Terrasse 7, 1062 Oslo. Man kjører av E6 mot Ellingsrud Vest og avdelingen ligger ved siden av Rema 1000 på Skansen.

FØRSTE MÅNED

Rygge-Moss

 

Moss området dekker:

Avdelingen ligger sentralt ikke langt fra E6, GPS adresse til avdelingen er Larkollveien 4, 1570 Dilling. Man kjører av E6 mot Larkollen som er avkjøringen rett etter Moss. Avdelingen ligger like ved rygge  ungdomsskole og rådhus. 

FØRSTE MÅNED

Nesodden

 

Nesodden området dekker:

Denne avdelingen ligger på Søndre Grøstad Gård ca. 1 km inn på Nesoddlandet når man kommer fra Frogn. Avstanden fra Nesset er 11 km. GPS adressen til avdelingen er Grøstadveien 21, 1459 Nesodden.

Vinterbro

 

Vinterbro området dekker:

Avdeling Vinterbro vil ligge sentralt i Ås Kjernesveien 2 på Nesset. Avdelingen vil være et sentralt punkt for de som bor i Ås, Ski, Nesodden og Frogn. Avdelingen ligger ca. en km syd for Vinterbrosenteret. GPS adressen til avdelingen er: Kjernesveien 2, 1407 Vinterbro

Hjemmelager

Bilde av kunder utenfor container - BRA Minilager Drive In Oslo

 

Få et lager hjemme! 

Bra Minilager Drive in tilbyr nå hjemmelager løsning for private og bedrifter i Oslo og Akershus. Med denne løsningen sparer man mye tid i forhold til å ha lageret på en ekstern adresse i tillegg til at denne løsningen også blir rimeligere.  Konseptet hjemmelagring går ut på at Bra Minilager tilbyr kunden en løsning hvor vi leverer lagringscontaineren kostandsfritt hjem på kundens adresse enten det er privat eller i bedriftssammenheng. 

BESTILL ENKELT PÅ NETT HER