Drive in Minilager

Slik fungerer vår drive in løsning

  • Du reserverer container på vårt bestillingsskjema
  • Du vil få en bekreftelse på bestilling på din email med praktisk info
  • Ved ankomst til lager ligger lås med nøkkel på gulvet
  • Så er det bare å lagre det som skal lagres
  • Du låser container på midten eller høyre side
  • Faktura sendes på mail en gang i måneden

Med vår drive in løsning kan du kjøre helt opp til lagringscontaineren for en rask og enkel pålastning av møbler og varer. Vi har god adkomst på våre lageravdelinger slik at både store og små kjøretøy kan enkelt komme frem, inkludert med henger. Hos oss kan du få tilgang til et lager allerede samme dag som du bestiller. 

Man bestiller lager ved å fylle ut bestillingsskjema, krysser av for størrelse, avdeling og varighet. Til slutt krysser man av og godkjenner avtalevilkårene. Man vil da motta en e-post med nummer på lagringsenheten og lokasjon. Nå er det bare å kjøre til lageret og lagre det som skal lagres. Når du ankommer lageret vil det ligge en lås med nøkkel inni containeren, som er til utlån. Når leieperioden er over legges låsen tilbake på gulvet med nøklene i, og døren lukkes som normalt. 

Ta kontakt med oss dersom du har noen spørsmål.

BESTILL ENKELT PÅ NETT HER

Privatlagring

Dette er en god måte for privathusholdninger å benytte som et eksternt lager for de som har lite med lagringsmuligheter hjemme.

Bedriftslagring

Dette er en optimal løsning for enkeltmannsforetak og mindre bedrifter å ha et eksternt lager hvor man får plass til det aller meste. 

Demobilde av containere - Bra Minilager Drive In AS - Lagerutleie stor Oslo