Drive in Minilager

Reservering

Du reserverer enkelt ved å fylle ut vårt bestillingsskjema via internettsiden vår.

Bekreftelse

Etter sendt reservering vil du få en kvittering på bestillingen, og i løpet av en time vil du få en mail med lagringsnummer og den informasjonen du trenger.

Tilgang

Med vår drive in løsning kan du kjøre helt opp til lagringscontainer. Alle våre avdelinger er døgnåpne, så du kan dra til lageret når som helst.

Lås og betaling

Vi låner ut (FG) hengelås med tre nøkler under leieperioden som ligger klart i lageret når du ankommer. Vi har månedsleie, og sender faktura på mail.

Mange fordeler

  • Drive in lager med optimal adkomst
  • Få tilgang til lageret samme dag som du bestiller 
  • Åpent hele døgnet, alle dager i året 
  • Selvbetjent bestilling via nett
  • Utlån av forsikringsgodkjent hengelås i leieperioden

BESTILL ENKELT PÅ NETT HER

Med vår drive in løsning kan du kjøre helt opp til lagringscontaineren for en rask og enkel pålastning av møbler og varer. Vi har god adkomst på våre lageravdelinger slik at både store og små kjøretøy kan enkelt komme frem, inkludert med henger. Hos oss kan du få tilgang til et lager allerede samme dag som du bestiller. 

Man bestiller lager ved å fylle ut bestillingsskjema, krysser av for størrelse, avdeling og varighet. Til slutt krysser man av og godkjenner avtalevilkårene. Man vil da motta en e-post med nummer på lagringsenheten og lokasjon. Nå er det bare å kjøre til lageret og lagre det som skal lagres. Når du ankommer lageret vil det ligge en lås med nøkkel inni containeren, som er til utlån. Når leieperioden er over legges låsen tilbake på gulvet med nøklene i, og døren lukkes som normalt. 

Flyttelagring

Privatlagring

Dette er en god måte for privathusholdninger å benytte som et eksternt lager for de som har lite med lagringsmuligheter hjemme.

Bedriftslagring

Dette er en optimal løsning for enkeltmannsforetak og mindre bedrifter å ha et eksternt lager hvor man får plass til det aller meste. 

Demobilde av containere - Bra Minilager Drive In AS - Lagerutleie stor Oslo