OFTE STILTE SPØRSMÅL

Er lagrene tette?

Ja, lagrene er helt tørre og tette. På denne måten kommer det ikke støv eller andre fragmenter inn. 

Er det lufting i lagrene?

Ja, det er luftsirkulasjon der via lufteventiler slik at det holder seg tørt og man unngår fuktighet. Av den grunn kan man lagre det aller meste i containerne.

Hvordan låses lageret?

Første gangen du ankommer lagringscontaineren vil det ligge en nøkkel med lås inni som er til utlån under din leieperiode. Det er ingen ekstra kostnader for denne. For best sikkerhet burde man låse på midten av lageret (i selve låsehette), eller på høyre dør. 

Hvordan fungerer oppsigelse tid?

Når man sier opp så løper oppsigelsen til slutten av neste måned, hvis man da ikke har krysset at for eksakt utflytningsdato i bestillingsskjemaet. 

Hvordan fungerer drive in minilager?

Man bestiller lager ved å fylle ut bestillingsskjema, krysser av for størrelse, avdeling og varighet. Du vil straks få en mail med informasjon og lagringsnummer. Når du ankommer avdelingen kan du kjøre helt opp til containeren og lagre det som skal lagres. 

Hvordan fungerer mobilt minilager?

Mobilt minilager fungerer på den måten at kunden bestiller en lagringscontainer til sin hjemmeadresse. Kunden fyller opp container og vi henter denne igjen når container er fylt opp. Vi kan enten levere container på mellomlagring ved nærmeste drive in avdeling, eller vi kjører container direkte til ny adresse. Prisene er faste i Oslo, Akershus og Østfold.

Hvordan fungerer faktureringen?

Det blir forskuddsfakturert med forfall rundt månedsstart og faktura blir da sendt ut ca den 20. hver måned, fortrinnsvis på mail.

Åpningstider?

Vi har døgnåpent. 

Hvor raskt kan jeg få tilgang til et lager?

Det vil være mulighet å få lager samme dag som du bestiller. 

Hvordan åpner jeg lageret?

Containeren har to dører som kan åpnes helt opp. Du åpner døra enkelt ved å starte med høyre dør og vri 90 grader og trekke ut.